Mine

Mine

сряда, 23 февруари 2011 г.

Искам...

     Искам да бъда обичана от теб. Да имам силата да вдишвам от красивия аромат на кожата ти.  Да сънувам очите ти и да потъвам в тяхната необятност. Мечтая си да те имам, да те чувствам, да съм твоя. Да вярвам, че си част от сърцето ми, от всяка негова капчица кръв, че си огън в моето тяло... и живот, и вечност, и сила...
     Аз те обичам. Знам, че звуча изтъркано, но съм искрена. Достатъчно е да знам какво е онова, което наричам любов, а ти най-добре можеш да ми го разкажеш. С целувката, която поглъща всяка страст, всеки мой вопъл и стон и ги превръща в стихия, в омагьосващ вятър. С прегръдката, която носи вълнуваща топлина, а тя разтапя сърцето, поглъща душата и отнася чувствата в безкрая на любовните копнежи.
     Не махай с ръце - протегни ги към мен, за да усетя живата капка обич, която трепка в тях. Не ме гледай учудено - приближи се към мен, за да ги целуна, да почувствам божествената красота на съществото ти. Сподели радостта си с мен, дай ми онова, за което тръпна с болка и обич, с гняв и желание... Една капчица обич, която да обгърне душата ми, да събуди отново застиналите чувства, за да разбера, че любовта е истинска, че е жива.


     Искам да бъда обичана от теб. Не от друг, от теб. Искам да знам, че мислиш за мен, че стъкленият прозорец, от който поглеждам, е докоснат от светлината ти, че въздухът, който дишам, носи теб в себе си.
     Искам да бъда обичана от теб...